Pojemnik do zgrzewu to doskonałe i nowoczesne rozwiązanie dla cateringu, gastronomii, barów fast food, placówek edukacyjnych, szpitali i in.
Pojemnik trójdzielny ma wysoką jakość, jest odporny na wysokie i niskie temperatury, posiada wzmocnione rogi oraz szeroki rant do zgrzewu, który zapewnia szczelne zamknięcie.
Zastosowanie:
Doskonale nadaje się do pakowania wszelkich dań obiadowych ciepłych i zimnych, sałatek, makaronów, kaszy, produktów garmażeryjnych i in.
Sprawdzi się w lokalach gastronomicznych, pakujących posiłki na wynos, w zakładach pracy, biurach, szkołach oraz placówkach służby zdrowia.
Temperatura zgrzewu: 145-175°C
Charakterystyka:
UWAGA. Pojemniki obiadowe z PP, r-PET, PET, PS, OPS, XPP (EPP) nie będą objęte zakazem dyrektywy plastikowej i będzie można ich dalej używać.